31.1.13

Εγκεφαλικά σε ανεγκέφαλους!


Μόλις πριν από μια εβδομάδα χειρουργήθηκε η μητέρα μου ,στο νοσοκομείο Καβάλας,στο κεφάλι,μετά από εγκεφαλικό(αληθινό) και αιμάτωμα.Την χειρούργησαν 2 γιατροί,εκτάκτως, νευροχειρουργοί,επιμελητές ,νέοι άνθρωποι.Άκουσα πως έχουν μισθό 1100 ευρώ,μέσα οι εφημερίες!!!!!!!.
    Φαντάζομαι πως μετά τα σημερινά,τις τεράστιες περικοπές στις συντάξεις των στρατιωτικών,θα αρχίσει ο καταιγισμός επιστολών,ο βομβαρδισμός γραμμάτων διαμαρτυρίας,η  πιεστική ενόχληση από τους στρατηγούς,τους ναυάρχους τους πτεράρχους,ότι δεν τους φτάνουν τα λεφτά!Μάλιστα το onAlert,ένα μπλόκ που ασχολείται και νοιάζεται,ντεμεκ κιαυτό,με στρατιωτικά θέματα,έγραψε για΄΄Εγκεφαλικό΄΄των αποστράτων μόλις είδαν τις περικοπές.Φωνή βοώντος εν τη ερήμω;Μπάα!Οι γνωστές και ματαιόπονες,δήθεν απειλές προς τους πολιτικούς άρχοντες.Δηλαδή ,φωνές στο πουθενά! Διότι οι λήπτες,οι πολιτικοί υπεύθυνοι,είναι το ΄΄πουθενά΄΄.Είναι τίποτα.Δεν έχουν ισχύ.Οι προσοχές,τα ΄΄παρουσιάστε όπλα΄΄,οι δεξιώσεις και τα γεύματα,τα μετάλλια και τα δώρα παράσημα,που τόσα χρόνια τους αποδώσατε,πήγαν τζάμπα. Για αναλογιστείτε ποιοι ήταν υπουργοί εθνικής άμυνας;Ποιος είναι σήμερα ;Ένας δημοσιογράφος της σειράς!Και μάλιστα από τους μέτριους!
     Γιατί απευθύνεστε στ'ις ενώσεις αποστράτων;Γιατί τους ενοχλείτε;Μάλιστα σε μια περίοδο που κόβουν πίτες;Αυτοί γιαυτά είναι.Για τίς καταθέσεις στεφάνων,για τους λόγους,τα λογίδρια,τις φιγούρες,τα επίσημα,τα καλά σπίτια στα θέρετρα,τις πίτες ,τις πίπες κτλ.Μήπως πιστεύετε και αναμένετε τίποτα παραπάνω;
   Από τους άλλους,τους εν ενεργεία,τι ενέργειες περιμένετε;Αυτοί οι καημένοι,δεν αντιλαμβάνονται πως αυριο δεν θα είναι τίποτα.Δεν ξέρουν πως δεν θα παρουσιάζουν όπλα,στο πέρασμά τους αλλά θα τους χλευάζουν.Και μάλιστα,αυτό είναι το χειρότερο,οι συνάδελφοι τους, γιαυτά που ΔΕΝ έκαναν και όχι γιαυτά που έκαναν.Ρωτήστε ,αν θέλετε,τον Γιάγκο.Ρωτήστε τον Φράγκο.Ρωτήστε τον Αντωνετσή!Ρωτήστε τον Κατσαντώνη.Ξέρουν αυτοί.Ρωτήστε τον Μπανιά,έναν παλιό διοικητή του ΜΤΑ να σας πεί τι έγινε ,τότε ,που μετά τις εντολές της Ρηγίλλης άνέλαβε τις τύχες του ΜΤΑ,γαμώ την τύχη μου!Ψάξτε και βρέστε τους άλλους του ΠΑΣΟΚ ,άλλα λουλούδια,που με καραμέλες ένα ΝΑΤΟ,κάνανε την πάπια και άφησαν να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
  Όχι δεν σας λυπάμαι.Τα παιδιά σας λυπάμαι,τα οποία με 10 πτυχία είναι άνεργα.Τα 1.500.000 εκατομμύρια ανέργους λυπάμαι.Τα παιδιά του κοσμάκη λυπάμαι ,που περιμένουν να προσληφθούν συμβασιούχοι με 600 ευρώ.Τους μαγαζάτορες,που δεν κάνουν σεφτέ,λυπάμαι.Τους έντιμους αγρότες που πουλάνε τα προιόντα τους τζάμπα,στους αετονύχηδες.Όχι δεν θα σας συγκρίνω με τους άλλους,τους προνομιούχους.Τις κηφήνες.Τους χαραμοφάηδες.Τις βδέλλες. Εσείς δεν είστε σαν αυτούς.Ή μάλλον, δεν σας πρέπει να είστε.Επομένως δεν πρέπει να κλαίγεστε. Αν θέλετε να αντιδράστε στους κλέφτες και να αλλάξτε τα πράγματα, υπάρχει τρόπος. Παλικαρίσιος.Αντάξιος της στολής σας.
   Βγείτε και καταγγείλετε,επώνυμα.Στους υπεύθυνους και αρμόδιους φορείς.Όχι απαραίτητα στην δικαιοσύνη.Όπου μπορείτε να έχετε αποτελέσματα.Βγάλτε τα άπλυτα τους στην φόρα.Είναι κότες,τους ξέρω καλά,πιστέψτε με.Πολλοί από εμάς υπηρετήσαμε σε θέσεις κλειδιά.Οι περισσότεροι είσαστε ανώτατοι.Ξέρετε πρόσωπα και πράματα.Αποκαλύψτε τους. Ξευτελίστε τους.Επώνυμα.Τους ξέρετε.Τους είδατε.Τους ακούσατε.Τους υποπτευτήκατε.Είσαστε εισηγητές.Σύμβουλοι.Τους πήρατε μυρωδιά. Με τά αεροπλάνα,με τα τανκς,με τα εξοπλιστικά,με τα όπλα, με τα πλοία, με το c4i,με τα υποβρύχια,με όλα.Υπάρχουν φάκελοι.Υπάρχουν ονοματεπώνυμα.Υπάρχουν υπογραφές.Υπάρχουν κλέφτες. Κάντε κάτι.Αφήστε τις κλάψες.Τραβήξτε τον μπερντέ και αρχίστε τις επώνυμες καταγγελίες.Άυτά φοβούνται,οι κότες, πολιτικοί κλέφτες.Αυτοί που σήμερα καλούνται να λύσουν,ντεμεκ, τα προβλήματα. Απαγκιστρωθείτε από το παλαιά μαντριά.Μόνο έτσι θα υπάρξει ελπίδα.Ο κόσμος περιμένει από εμάς τέτοιες αντιδράσεις.Έννομες.Λογικές.Αυτονόητες.Ρεαλιστικές.Αλλιώς, καθίστε στα αυγά σας και αλλάξτε πλευρά,μην τυχόν και πιαστείτε.Και φυσικά δεν θα είμαστε πλέον για λύπηση.Και να  συνεχίσουμε να παίρνουμε,ως συνήθως ,ότι έχουν ευχαρίστηση να μας δίνουν.Σαν τους ζητιάνους.

     'Αντε γειά και μη χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: