15.12.11

''ΑΧΤΑΡΜΑΣ'' ματαιόδοξων μετριοτήτων!

Λέξη τουρκικής προελεύσεως, αχταρμά σημαίνει ανακάτεμα, το γνωστό άνω κάτω. Η λέξη είναι συνώνυμη με την αραβική «κουλουβάχατα» !!!!!
    Το να επεκταθώ σε περαιτέρω ερμηνείες των λέξεων,''ματαιόδοξοι'',΄΄μετριότητες'',''ματαιοδοξία'',''μέτριος'',θεωρώ ότι είναι ΜΑΤΑΙΟ!
   Εξαιτίας όμως της παρούσης κατάστασης και με αφορμή της δήλωσης της Νανάς Μούσχουρης στην Γερμανία,πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ να γράψω λίγες σκέψεις μου.Ανέτρεξα στο παρελθόν και είδα μερικά ονόματα, ''αξιόλογων'',ανθρώπων που ψηφίσαμε να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή.Να υποστηρίξουν τα συμφέροντα μας.''ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ''!!Αναφέρω μερικά.Νανά Μούσχουρη,Σταύρος Ξαρχάκος,Κώστας Τουρνάς,Μανώλης Μαυρομάτης,Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,κ.τ.λ.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
  Παρατηρώ την σύνθεση της σημερινής Κυβέρνησης.Παπαδήμος,Πάγκαλος,Βενιζέλος,Άδωνις,Ροντούλης Αβραμόπουλος,Μουρμούρας,Βαρτζόπουλος,Βορίδης με υφυπουργό Μαγκριώτη(!!!!!)Ξενογιαννακοπούλου,.........ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!!!!!!
   Και...πάνω από όλους....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!Οι σημερινοί Έλληνες.Αυτοί που, ομαδικά,τους στηρίζαμε,παλεύαμε δια αυτούς,τους θαυμάζαμε, κολλούσαμε αφίσες τους στους τοίχους μας,σημαιοστολίζαμε τα μπαλκόνια μας,ελπίζαμε σε καλύτερες μέρες,φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,όλοι μαζί.Και τώρα κλαιγόμαστε,όλοι μαζί.
    ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΩΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: